Umut Kütüphanesi Projesi Öğretmen Eğitimleri Tamamlandı...

Ümraniye İlçesindeki liselerde görev yapan Psikolojik Danışman Rehber Öğretmenler, Cemil Meriç Gençlik Eğitim  ve Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitimde biraraya geldi.

Bağımlılıklarla mücadele kapsamında okul temelli çalışmalardan istenen düzeyde sonuçlar elde etmek için öğretmenlerin rolüne dikkat çekilen eğitime 16 lisenin rehber öğretmeni katıldı. Yrd.Doç.Dr. Itır TARI CÖMERT tarafından uygulanan ve interaktif süreçler halinde yapılandırılan eğitimde bireysel çalışmalar yanında küçük grup etkinliklerine yer verildi.

Katılımcı öğretmenlerden Umut Kütüphanesi'nin okullarındaki öğrencilere tanıtılması, etkinliklere katılım konusunda hedef gruba duyuruların yapılması konusunda destek sözü alındı.

13 Mayıs 2016 Cuma