Umut Kütüphanesi Projesi Öğrenci Eğitimleri Başladı.

Bağımlılıklarla mücadele kapsamında geliştirilen ve önleyici, koruyucu hizmetlere alternatif bir yöntem olarak uygulanan Umut Kütüphanesi Projesi akran eğitimleri başladı.

Lider öğrenci gruplarıyla planlanan öğrenci eğitimleri 9-12 Haziran tarihinde tarihleri arasında tamamlanacak. İlk oturumu gerçekleştirilen eğitimlere İlçede faaliyet gösteren 17 liseden 32 öğrenci katıldı. Gün boyu süren interaktif oturumda, sağlıklı yaşam, kişisel hijyen, fiziksel aktivitenin insan yaşamına etkileri, değerler, karar alma, sorun çözme, gençlerin yaşamında gruba uyumun önemi, riskli davranışları önleme çalışmaları, bağımlılık ve bağlılık kavramları ile hayır deme becerisinin geliştirilmesini hedefleyen içerik Yrd.Doç.Dr. Itır Tarı CÖMERT tarafından öğrencilere aktarıldı.

9 Haziran 2016 Perşembe