Umut Kütüphanesi Projesi Aile Semineri Tamamlandı.

Umut Kütüphanesi Projesi kapsamında, Ümraniye İlçesinde ikamet eden, lise düzeyinde çocuk sahibi anneler "Bağımlılıkla Mücadelede Ailenin Rolü" seminerinde bir araya geldi. 10 Mayıs 2016 Salı günü Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi'nde tam gün gerçekleştirilen seminer, Sayın Yrd.Doç.Dr. Itır TARI CÖMERT tarafından verildi.

Açılış konuşması, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Av. Serap EŞİT ELVEREN tarafından yapılan seminerde, bağımlılığın tanımı, çeşitleri, insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri yanında çocuğun gelişim dönemleri ile bu dönemlerde bağımlılıkla mücadele kapsamında aile bireylerinin alması gereken önlemler başlıklarından oluşan içerik katılımcılarla paylaşıldı. Saat 16:00'da sona eren seminere annelerin ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.

10 Mayıs 2016 Salı