Umut Kütüphanesi Liderleri Tarihi Yarımada Gezisinde Bir Araya Geldi...

Umudun Liderleri 28 Haziran Salı günü İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek keyifli bir gün geçirdiler.

Saat 13:00'de Belediyemizin bahçesinde başlayan gezi, iftar sonrası gençlerin evlerine bırakılmasıyla sona erdi. Panorama 1453 Tarih Müzesinde İstanbul'un fethine, Türk Evleri Türk Mahallesinde Türki Cumhuriyetlerin güncel yaşam mekan ve adetlerine, Ayasofya'da 1500 yıllık bir geçmişin izlerine ve Sultanahmet Camisinde Osmanlı dönemi mimarisi ve eserlerindeki sanatın inceliklerine kısa bir yolculuk yaptılar. İftar saati yaklaşırken geçilen Eyüp Sultan Meydanı ise Ramazan ayının en güzel idrak edildiği eşsiz değerlere sahip bir mekan olarak gençlerin maneviyatı yüksek bir atmosferde oruçlarını açmaları ile sona erdi.

28 Haziran 2016 Salı